Tři březnové vlogy

17.4.24


Ahoj a krásné jaro všem! :)

Jak užíváte duben a rozkvetlé stromy, keře a kvítka? Mě udělaly vyšší teploty radost, přeci jen být venku jen v tričku je po zimě dost osvěžující :) 

Děje se toho teď kolem mě poněkud hodně - spousta malých či velkých akcí, oslav, přípravy na jarní dovolenou (můžete si tipnout, kam to bude, já se na ni už neskutečně těším), tvorba pozvánek na naši svatbu, a na obzoru je ještě jedna pořádná životní změna, o které budu zatím radši tajemná jako hrad v Karpatech :D (protože nic není zatím ještě jisté) 

Dneska tu mám pro vás ale tři vlogy, které jsem v březnu vydala. Jeden je klasickým měsičním video-deníčkem (můžete se těšit na jarní udírnu a pečení mazance), druhý je krátkým cestovatelským vlogem z Lednicko-Valtického areálu a třetím si vás dovoluji naladit do jarní pohody a klidu :)

Mějte se krásně! 💛

Vaše Jíťa :)





Mohlo by vás zaujmout...

2 Comments

  1. Super vlogy, v Lednicko - valtickém areálu jsme byli pár let zpět, byli jsme i na prohlídkách, jak v Lednickém, tak i Valtickém zámku a bylo to super :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, já byla jen v Lednickém, ten Valtický vždycky jen rychle okouknu zvenku a šmatlám pryč :D tak to si budu muset návštěvu ještě doplnit :)

      Vymazat

Už jste četli tenhle článek?

Chorvatsko 2023

Tenhle příběh začíná… téměř koupí letenek do Kodaně. Konec března se blíží a já potřebuju vybrat loňskou dovolenou a pokukuju po solovýletu do Dánska...

A co tento?

Tenerife 2022 - Teide & Loro

I když mi přijde, že už je to snad měsíc od chvíle, co jsme vkročili na tenerifskou půdu, opak je pravdou: je za námi pouze pět dní a před námi jenom dva...

A nebo tenhle?

Jizerky 2023

Rok se s rokem sešel, podzim za okny vystřídal léto a to pro nás znamená jediné: je čas se zase sejít. S mojí bandou, zašít se na chatě v horách, na naší tradiční...