Zima 2017/18

11.3.18

A zima je fuč... Tedy - minimálně tento víkend se mě o tom snažil vší silou přesvědčit. Modrá obloha a sluníčko tahající ze země fialové krokusky potěšily nejednu zimními plískanicemi  znuděnou duši. 

Je tedy myslím vhodná chvíle zavzpomínat na uplynulé studené roční období nad fotkami (a třeba s hrnkem něčeho dobrýho). 

Víte, já zimu moc nemusím. Působí na mě šedivě, smutně, a těžko se mi hledají vhodné objekty ke zvěčnění. Tentokrát jsem si ale předsevzala, že se zkusím na zimu podívat více optimisticky a že se mi tak třeba povede zachytit to její kouzlo. 

No... abych pravdu řekla... ze všech mých dosavadních zimních fotočlánků se mi tenhle líbí nejvíc :D Možná je to proto, že jsem dost marodila a každou vzácnou procházku po lesích a loukách si o to víc užívala - proto mám asi z každé jednotlivé fotky radost... A možná, že jsem na zimě našla konečně něco hezkého a dovedla to (alespoň pro sebe) konečně zachytit... :)

Jaká byla vaše zima? Povedly se vám též nějaké záběry, které vás těší? :)

Vaše Jíťa


















Zákulisí vzniku této fotky je ZDE :)



Mohlo by vás zaujmout...

4 komentářů

  1. Krásné fotky! Taky zimu nemám ráda, neumím lyžovat, ani žádné jiné zimní sporty mě nepřitahují, většinou je zima spíš šedivá, depresivní a nepříjemná. Ale taky se snažím hledat to pozitivní. Já měla letošní zimu zkrácenou tím, že jsem se přestěhovala do Angli a tady bylo už v půlce ledna jarní počasí (až na poslední týden v únoru, kdy přišla sněhová kalamita :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zimní sporty mě taky nikdy moc nebraly, pokud teda pomineme bruslení a koukání na skoky na lyžích :D

      Vymazat
  2. Ta cesta bukovým lesem bez sněhu, je jak u nás na chatě na Mníšku. Moc jsem v zimě nefotila, nebyla nálada. Jedna fotka se mi podařila, byť zimně moc nevypadá, ale dostala jsem se s ní do TOP10 v jedné skupině ve focení na téma měsíce a když jsem jí dala na PEX tak tam měla taky dost dobrých recenzí. Jak málo jsem fotila jsem zjistila když jsem teď dělala ohlédnutí za uplynulým rokem. Některé měsíce nebyla ani jedna fotka, anebo tak max deset za měsíc. Nejvíc mne oslovila ta osmá od konce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obvykle mě to v zimě taky nebaví, všecko je šedivé, nijaké... takže taky mívám máloo co na zveřejnění... ale letos to vyšlo hezky, tak jsem ráda :)

      Vymazat

Už jste četli tenhle článek?

Chorvatsko 2023

Tenhle příběh začíná… téměř koupí letenek do Kodaně. Konec března se blíží a já potřebuju vybrat loňskou dovolenou a pokukuju po solovýletu do Dánska...

A co tento?

Tenerife 2022 - Teide & Loro

I když mi přijde, že už je to snad měsíc od chvíle, co jsme vkročili na tenerifskou půdu, opak je pravdou: je za námi pouze pět dní a před námi jenom dva...

A nebo tenhle?

Jizerky 2023

Rok se s rokem sešel, podzim za okny vystřídal léto a to pro nás znamená jediné: je čas se zase sejít. S mojí bandou, zašít se na chatě v horách, na naší tradiční...