Fotodrobky - mišmaš

23.9.20

Milí fotopříznivci, 

vítejte u dalšího článku s články :) Tentokrát jsem pro vás vyhrabala takový gulášek různých odkazů od 3D tisku, přes rozhovory s fotografy, až po dva vtipné příspěvky na konci. 

Příjemné čtení a dobré světlo přeje Jíťa :)


Začneme trochu kutilsky: zkoušeli jste si už na 3D tiskárně něco vytisknout pro váš foťák? Co třeba takovou sluneční clonu? Děkujeme fanouškovi blogu za tip :)


Věděli jste o soutěži Potato Photographer of the Year? Tak se podívejte na ty nejhezčí brambory roku :D



Našla jsem taky dva krásné rozhovory - jeden s Pavlem Semerádem o focení Šumavy a přírody vůbec a druhý pak s Borisem Stojanovem:



Zamysleli jste se někdy nad "prázdnem" na fotkách, nad tím prostorem, kde je "jen" zem, zeď, obloha... A víte, že právě tyhle části fotek dokážou výsledek hodně ovlivnit?


A na závěr tu pro vás mám něco na zasmání - výsledky Comedy Wildlife Photo Contest 2020 a článek věnovaný nepovedeným fotkám živočichů :)



Mohlo by vás zaujmout...

2 komentářů

  1. ¨jezis to je super napad. nenapadlo me, ze by mi manzel mohl na 3D tiskarne (kterou ma od cervna a je to proste uz clen rodiny :D), vytisknout treba slunecni clonu :D :D no hned mu to navrhnu a ma to aspon jako dalsi projekt. on to miluje si modelovat a tiksnout. diky za super tip... musim vic prozkoumavat co vse by tam slo vytisknout :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mě ten článek taky zaujal, taky jsem úplně opomíjela skutečnost, že by se některé fotopomůcky daly takhle hezky sehnat bez návštěvy prodejny :D

      Vymazat

Už jste četli tenhle článek?

Chorvatsko 2023

Tenhle příběh začíná… téměř koupí letenek do Kodaně. Konec března se blíží a já potřebuju vybrat loňskou dovolenou a pokukuju po solovýletu do Dánska...

A co tento?

Tenerife 2022 - Teide & Loro

I když mi přijde, že už je to snad měsíc od chvíle, co jsme vkročili na tenerifskou půdu, opak je pravdou: je za námi pouze pět dní a před námi jenom dva...

A nebo tenhle?

Jizerky 2023

Rok se s rokem sešel, podzim za okny vystřídal léto a to pro nás znamená jediné: je čas se zase sejít. S mojí bandou, zašít se na chatě v horách, na naší tradiční...